Schouderklachten


Wat merkt u bij schouderklachten?

Schouderklachten bestaan vaak uit pijn in en rondom het schoudergewricht en kan uitstralen naar de bovenarm. De schouder kan minder bewegelijk zijn en ook kan de kracht verminderd zijn. Daarnaast kunnen de schouderklachten ook gepaard gaan met nek- en bovenrugklachten.

De klachten kunnen ervoor zorgen dat bepaalde activiteiten minder makkelijk, of zelfs niet meer gaan. Enkele voorbeelden zijn: op de schouder liggen, reiken, tillen, huishoudelijke taken, sporten of werken.

Hoe kunnen schouderklachten ontstaan?

Schouderklachten kunnen spontaan en geleidelijk ontstaan, na een overbelasting, na een val/ongeluk of na een operatie.

Fysiocentrum Wouter Oomen is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van schouderklachten. Wanneer u zich meldt met schouderklachten, wordt er door uitgebreid onderzoek een goede analyse van uw klachten gemaakt. Hierdoor kan bepaald worden of er een (fysiotherapeutisch) behandelplan opgesteld kan worden, of dat u verwezen moet worden voor verder onderzoek. Door de nauwe samenwerking met diverse artsen en specialisten die Fysiocentrum Wouter Oomen heeft, kan er altijd een plan op maat aangeboden worden. Ook voor revalidatie na een schouderoperatie bent u bij Fysiocentrum Wouter Oomen aan het juiste adres.


 
 
 
E-mailen
Bellen